Kit de Presă

Îți mulțumim pentru interesul acordat brandului nostru! Aici poți găsi informații care te vor ajuta să ne cunoști mai bine.

Povestea noastră

Mă numesc Rusu Mihaela, iar Deliciul Mihaelei a luat naștere în 2014, când am decis să cultiv trandafiri pe pământul bunicii mele din comuna Manoleasa, județul Botoșani. Am cultivat trandafirul de Damasc pe o suprafaţă de 20 de ari, într-o zonă pitorească și pline de resurse. Inspiraţia a venit de la produsele din trandafiri care au fost realizate din generaţie în generaţie în familia noastră.

În 2016, dulceaţa a fost recunoscută la nivel naţional şi inclusă în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale. Am continuat să folosesc petalele de trandafiri şi pentru alte reţete tradiţionale. Aşa au apărut oţetul şi siropul de trandafiri, care au fost și ele atestate drept produse tradiționale de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Diversificarea gamei de produse a decurs natural, ultimul produs fiind mierea din trandafiri, un produs cu adevărat inedit și mult apreciat.

Certificări și calitate

Toate produsele noastre sunt 100% naturale, obținute din propria noastră cultură de trandafiri crescute într-un mod organic. Nu aplicăm niciun tratament chimic trandafirilor. Folosim doar metode blânde de îngrijire.

Noi controlăm tot lanțul de producție, de la cultivarea și îngrijirea trandafirilor până la recoltare și procesare.

Odată ce obținem materiile prime din trandafiri, tot noi controlăm și linia de producție, ambalare și punere pe piață. Totul are loc în județul Botoșani. 

Deținem atestate de produs tradițional pentru trei produse: dulceață, sirop și oțet. Apa de trandafiri este notificată produs european. Iar cea mai importantă certificare pe care am obținut-o este cea din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA care garantează faptul că petalele de trandafiri prelucrate de noi sunt sigure pentru consum și că nu se folosesc pesticide asupra lor. 

Contact pentru presă 

+40723359865
[email protected]
Iași, România