Oțetul din trandafiri a fost obținut prin metoda clasică de fermentare. Folosim o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile.
Gramaj: 250 ml
15 lei
Oțetul din trandafiri a fost obținut prin metoda clasică de fermentare. Folosim o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile.
Gramaj: 250 ml
Ne diferențiem de alți producători și de rețeta practicată în mod obișnuit: macerarea petalelor în oțet și alcool. Am preferat să alegem o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile.
Culoarea roșie a oțetului se datorează în exclusivitate petalelor de trandafiri.
Aciditate: 6 grade
Beneficii:
Mod de folosire:
Termen de valabilitate: nelimitat
Ingrediente: Petale de trandafiri, apă, drojdie, zahăr, oțet
Recenzii
Nu există recenzii până acum.