Notele de caramel ale zahărului brun pun în valoare siropul de trandafiri în acest latte modern.
Ingrediente (o porție)
1 lingură sirop de trandafiri
2 shot-uri espresso (60 ml)
2 lingurițe zahăr brun
220 ml lapte integral
Instrucțiuni
1. Adaugă siropul de trandafiri în pahar.
2. Pregătește 2 shot-uri espresso.
3. Pentru latte rece: adaugă laptele integral rece cu gheață.
Pentru latte fierbinte: încălzește laptele la 70 de grade Celsius și adaugă-l în pahar.
4. Presară petalele de trandafiri și puțin zahăr brun peste lapte.
Tips & tricks
Poți prepara shot-ul de espresso la cafetieră, espressor pentru aragaz sau la filtrul manual pentru cafea.
Dacă v-ar face plăcere să încercați acest latte, comandați siropul de trandafiri Deliciul Mihaelei din magazinul nostru virtual – un sirop 100% natural, atestat ca produs tradițional de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Surse foto:
Leave A Comment