Notele de caramel ale zahărului brun pun în valoare siropul de trandafiri în acest latte modern.

Ingrediente (o porție)

1 lingură sirop de trandafiri

2 shot-uri espresso (60 ml)

2 lingurițe zahăr brun

220 ml lapte integral

Latte cu sirop de trandafiri

Instrucțiuni

1. Adaugă siropul de trandafiri în pahar.

2. Pregătește 2 shot-uri espresso.

3. Pentru latte rece: adaugă laptele integral rece cu gheață.

Pentru latte fierbinte: încălzește laptele la 70 de grade Celsius și adaugă-l în pahar.

4. Presară petalele de trandafiri și puțin zahăr brun peste lapte.

Tips & tricks

Poți prepara shot-ul de espresso la cafetieră, espressor pentru aragaz sau la filtrul manual pentru cafea.

Aparate pentru latte cu sirop de trandafiri

Dacă v-ar face plăcere să încercați acest latte, comandați siropul de trandafiri Deliciul Mihaelei din magazinul nostru virtual – un sirop 100% natural, atestat ca produs tradițional de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.