Oțet de trandafiri

10.00 lei

Oțetul de trandafiri a fost obținut prin metoda clasică de fermentare. Ne diferențiem de alți producători și de rețeta practicată în mod obișnuit: macerarea petalelor în oțet și alcool. Am preferat să alegem o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile.

Culoarea roșie a oțetului se datorează în exclusivitate petalelor de trandafiri.

Product Description

Beneficii:

  • Oțetul de trandafiri este foarte apreciat pentru proprietățile sale împotriva stărilor febrile, durerilor reumatice, durerilor de cap și oboselii cronice
  • Tratează anumite afecțiuni ale cavității bucale: afte, stomatite, fisuri ale buzelor
  • Oțetul de trandafiri este renumit ca balsam pentru păr. Proporția ideală este de o lingură de oțet la un litru de apă, și se folosește după șamponare și spălare. Părul se înfășoară într-un prosop și se usucă ușor, prin tamponarea scalpului. Acționează la nivelul scalpului, restabilind pH-ul pielii și eliminând reziduurile toxice acumulate de-a lungul timpului, de la folosirea produselor cosmetice: fixativ, spumă, chiar și șampon și balsam. Elimină mătreața, calmează iritațiile și inflamațiile scalpului, curăță în profunzime scalpul
  • Combate stările de greață, dacă înmuiați un tifon în oțet și inhalați preț de câteva minute
  • Sindromul picioarelor umflate și grele poate fi combătut, dacă puneți în baia de picioare o cantitate mică de oțet
  • Este un remediu excelent împotriva arsurilor solare (după ce masați pielea cu o cremă hidratantă, aplicați și puțin oțet)
  • Datorită acțiunii anti-inflamatoare, antiseptice și antibacteriene, oțetul de trandafiri diminuează acneea, aplicat de trei ori pe zi

Mod de folosire:

  • Se poate folosi sub formă de frecții, masaj sau comprese
  • Se poate folosi ca gargară sau apă de gură
  • Adăugat în apa din cadă, oțetul acționează ca un detoxifiant pentru corp

Additional Information

Cantitate

250 ml

Ingrediente

Petale de trandafiri, apă, drojdie, zahăr, oțet