Produsele noastre

  • Extrasă din petalele de trandafiri Rosa Damascena, apa de trandafiri este folosită în cosmetică și în medicină, încă din Antichitate. Recomandată în mare parte pentru în îngrijirea pielii, ea este adecvată tuturor tipurilor de piele. Inhibă înmulțirea bacteriilor, are acțiune anti-inflamatoare, dezinfectează, hidratează, purifică și tonifică pielea.Folosim un procedeu de distilare a petalelor care garantează puritatea apei de trandafiri. 
  • Petalele de trandafiri sunt pline de vitaminele A, B, C, D și E, calciu, fier, fosfor, zinc, vitamina C. Conțin antioxidanți puternici pentru creșterea rezistenței organismului.Recoltăm petalele de la florile complet desfăcute, dimineața devreme. Uscarea petalelor se face pe cale naturală și se depozitează în locuri curate și bine aerisite.
  •  Dulceața de trandafiri Deliciul Mihaelei este un produs atestat tradițional, obținută din soiul Rosa Damascena - un trandafir cu un parfum inconfundabil, responsabil pentru aroma intensă a preparatului și pentru culoarea de vis.
  • Mierea din trandafiri este un produs 100% natural, rezultat în urma macerării petalelor proaspete de trandafiri Rosa Damascena în miere polifloră provenită din stupină proprie.Caracteristici: gust puternic de trandafiri, aromat, dulce
  • Oțetul din trandafiri a fost obținut prin metoda clasică de fermentare. Ne diferențiem de alți producători și de rețeta practicată în mod obișnuit: macerarea petalelor în oțet și alcool. Am preferat să alegem o rețetă de oțet care să fie blând cu pielea, care presupune macerarea petalelor în zahăr și drojdie și foarte puțin oțet, timp de o lună de zile.Culoarea roșie a oțetului se datorează în exclusivitate petalelor de trandafiri.
  • Oferă celor dragi un cadou tradițional românesc cu produse naturale din trandafiri de la Deliciul Mihaelei.Setul conține toate produsele noastre: dulceață de trandafiri atestată produs tradițional, sirop de trandafiri, oțet din trandafiri, ceai și apă de trandafiri.
  • Siropul nostru de trandafiri este un sirop natural, pregătit după metoda tradițională. Este o sursă naturală de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia. Are un conținut ridicat de antioxidanți extrași din trandafirii proaspăt recoltați.Siropul de trandafiri este indicat ca adjuvant în gripă, bronșită, răceală, astm bronșic, hiperhidroză (transpirația în exces), laringită, afte, faringite, amigdalite, stomatite, plăgi, dureri de cap. Are rol astringent și, de aceea, este util pentru tratarea dereglărilor stomacale. Contribuie la o digestie ușoară și la refacerea florei intestinale.Siropul are și rol calmant, este un remediu perfect pentru insomnii și îndepărtează stările de oboseală și depresie. Se consumă seara, înainte de culcare și în momentele în care vă simțiți lipsiți de energie și apatici.