Ceai de trandafiri

5.00 lei

Petalele de trandafiri sunt pline de vitaminele A, B, C, D și E, calciu, fier, fosfor, zinc, vitamina C. Conțin antioxidanți puternici pentru creșterea rezistenței organismului.

Recoltăm petalele de la florile complet desfăcute, dimineața devreme. Uscarea petalelor se face pe cale naturală și se depozitează în locuri curate și bine aerisite.

Product Description

Ceaiul de trandafiri este o sursă extraordinară de antioxidanți, vitaminele A, C, D, E și K, pectină, acid citric, acid malic. Se folosește extrem de mult în medicina Ayurvedică, datorită multiplelor sale beneficii, pe care le vom elabora mai jos.

Beneficii:

  • Ajută la construirea unui sistem imunitar puternic, datorită cantității mari de vitamina C și flavonoidelor
  • Elimină toxinele din corp și întărește funcția ficatului
  • Elimină greața, stimulează digestia și tranzitul intestinal
  • Contribuie la refacerea florei intestinale
  • Sprijină scăderea în greutate
  • Ajută foarte mult în problemele digestive: diaree, constipație, stomac leneș, ulcer gastric
  • Curăță rinichii și vezica biliară, tratând și prevenind infecțiile urinare
  • Ceaiul ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi prin deblocarea tractului urinar
  • Contribuie la eliminarea lichidului în exces din organism
  • Calmează durerile provocate de mastită, la mamele care alăptează
  • Ușurează simptomele răcelii și gripei și calmează durerile de gât
  • Se recomandă pentru eliberarea căilor respiratorii, tuse convulsivă și crize de astm
  • Calmează sistemul nervos central, ameliorează depresia și apatia, tulburările anxioase, insomnia

Mod de preparare:

  • O linguriță de petale la 250 ml de apă fierbinte (nu clocotită). Vă recomandăm să lăsați la infuzat timp de 5 minute cu o felie de lămâie, și să adăugați miere după gust.

Este contraindicat persoanelor care iau medicamente pentru subțierea sângelui.

Additional Information

Ingrediente

Petale uscate de trandafiri

Cantitate

15 g