Apă de trandafiri

17.00 lei

Extrasă din petalele de trandafiri Rosa Damascena, apa de trandafiri este folosită în cosmetică și în medicină, încă din Antichitate. Recomandată în mare parte pentru în îngrijirea pielii, ea este adecvată tuturor tipurilor de piele. Inhibă înmulțirea bacteriilor, are acțiune anti-inflamatoare, dezinfectează, hidratează, purifică și tonifică pielea.

Folosim un procedeu de distilare a petalelor care garantează puritatea apei de trandafiri.

 

Product Description

Se recomandă:

  • Tuturor tipurilor de ten (zaharurile conținute de petale catifelează și hidratează pielea persoanelor cu ten sensibil, și îndepărtează sebumul și impuritățile în exces la persoanele cu ten gras)
  • Tenului matur și lipsit de vitalitate, deoarece va ajuta la reîntinerirea și împrospătarea acestuia

Proprietăți:

  • Remarcabile proprietăți anti-îmbătrânire: regenerează țesuturile pielii și combate ridurile
  • Atenuează roșeața și calmează pielea iritată
  • Menține echilibrul pH-ului pielii
  • Este un foarte bun dezinfectant, distrugând bacteriile responsabile pentru anumite afecțiuni ale pielii
  • Efect de calmare asupra acneei, dermatitei seboreice, eczeme, psoriazis
  • Reduce semnele și cicatricile
  • Calmează pielea arsă de soare și pielea afectată de înțepăturile insectelor

Mod de folosire:

  • Se poate folosi ca tonic
  • Se poate folosi sub formă de compresii pe zonele afectate: acnee, dermatite, eczeme, arsuri moderate (solare sau termice)
  • Ca ingredient în compoziții cosmetice, în loc de apă
  • Ca loțiune după bărbierit

Additional Information

Cantitate

100 ml